Loading...

Система за паркиране, комбинирана, с и без канал DE-613

DE-613 е иновативна комбинирана система за паркиране, предоставяща гъвкаво решение за управление на паркинг пространствата. Тази система е проектирана да съчетава предимствата на паркирането с канал и тези без канал, предлагайки високотехнологични функции за подобрено потребителско изживяване.DE-613 представлява напреднало решение за паркиране, което може да бъде персонализирано според конкретните нужди и изисквания на клиента.

Loading...

Описание

Комбинирана система: DE-61 + DE-63 в две редици една зад друга
Независимо паркиране на две и три нива с полуавтоматично управление.
DE-613 е великолепното решение за области с увеличена дълбочина на монтажа и комбинира две системи, едната с яма и другата без яма. За достигане на задните паркоместа, предната система може просто да се премине през. Двете системи се управляват чрез едно управляващо устройство.
Този дизайн предоставя по-малко колони в зоната на входа за по-голям комфорт при влизане в системата и отваряне на вратите на автомобилите.
Нашите платформи са равни и големи за лесно паркиране и движение.
Модулното разположение на сегменти един до друг в зависимост от наличното пространство на място. Най-малката единица се състои от 2x 2 сегмента един зад друг за общо 8 автомобила. Комбинация от повдигащи и плъзгащи платформи с две свободни места общо.

0/5 (0 Reviews)
Подходящо за жилищни сгради, офиси, търговски помещения и за хотели с паркиране с вале. За вътрешен монтаж.
Изберете вашето паркиращо място просто и удобно чрез Touch-Screen и следвайте движението на вашата платформа на екрана. Ключовият превключвател се използва само за активиране на контролната система и за уверяване, че само оторизирани потребители имат достъп до системата. Вратите са необходими за сигурността. На разположение са допълнителни функции, като дистанционно управление, контрол чрез приложение и онлайн диагностика. Touchscreen DE-613
Паркирайте автомобилите си сигурно и удобно зад нашата система с плъзгащи врати. Иновативен дизайн за по-голямо маневриране, осигурява лесен достъп и минимизиран риск от сблъсъци. Врати на паркинг DE-613 Врати на паркинг DE-613
Функционалност на паркинг DE-61 Функционалност на паркинг DE-63
Pdf спецификации: DE-613_V01_2021_04_29_EN_web

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Система за паркиране, комбинирана, с и без канал DE-613”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *