Loading...

Дървена беседка, за сглобяване Pergola

Loading...

Описание

При закупуване на дървена структурна конструкция Wood Pack1 получавате:
– Структурна структура на алтанта, която трябва да се монтира съгласно инструкциите (без декоративни елементи като ламарини за покрива)
– Всички необходими свързващи елементи: винтове, турбо кукли, свързващи елементи (предоставяме само сертифицирани елементи)
– Инструкция за монтаж на алтанта
– Сертификати, потвърждаващи качеството на всеки елемент
– Проект на конструкцията с частите с рисунка и описание
– Гаранция от 50 години за конструкцията.

0/5 (0 Reviews)
Площ на пода: 13,75 кв. м. Обща площ: Площ на застрояване: Височина на сградата: 2,80 метра Обем на сградата: Вид на покрива: Наклон на покрива: Размери на сградата: 5,16 х 2,66 метра Минимални размери на парцела: Строителен материал: Дърво KVH Монтаж: Конструкция Време за монтаж на конструкцията: 1 ден
Предлаганата модулна структурна конструкция е предназначена за самостоятелен монтаж. Прилагаме проста и интуитивна инструкция за монтаж, която ще ви покаже стъпка по стъпка как да свържете модулите помежду си. Монтажът на структурната конструкция на сградата е много лесен. Не се изисква тежка техника като кран, например. Модулните елементи, доставени на строителния обект, се свързват с помощта на основни инструменти като дрил, винтоверт, водач, съобразно предоставената инструкция.   *Също така е възможен монтаж от нашите упълномощени партньори. Това е платена опция, която зависи от местоположението, където ще се извърши строителството.   Време за монтаж: 2-3 човека могат да сглобят структурната конструкция на рамка за по-малко от 2 дни.
Конструкцията трябва да лежи върху фундаментна плоча, подбрана в съответствие с грунтовите условия на местоположението на монтажа. След сглобяването на структурната рамка, сградата трябва да бъде правилно защитена от атмосферните влияния (вятър, дъжд) с помощта на ветрозащитно фолио. Това е временна защита на конструкцията - следващата стъпка са изолацията и облицовката.

Допълнителна информация

Квадратура

до 35 кв. м.

Вид монтаж

Конструкция

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Дървена беседка, за сглобяване Pergola”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *