Loading...

3D тапет – 0123

3D тапетът с дизайн на надпис представлява креативно и персонализирано декоративно решение, което позволява въвеждането на собствен стил и послание в интериора. 3D тапетът с надпис е подходящ за декорация на различни стаи, включително спалня, хол, офис или детска стая. Лесен за монтаж и съчетаем с различни стилове на интериорен дизайн, този продукт е идеален за тези, които търсят уникален и персонален елемент в стенната декорация.

Loading...

Описание

3D тапетите са страхотно решение за интериорен дизайн, когато боядисани стени са твърде обикновени. Всяка структура, която желаете, може да бъде отпечатана, залепена на стената и след това боядисана във всеки цвят, който желаете.

3D тапетът може да се прилага в различни среди като в офиси, хотели или частни помещения. Ако се изисква допълнителна издръжливост, може да се нанесе допълнителен слой лак, след като тапетите са окачени и боядисани, което ги прави напълно устойчиви на надраскване и протриване.

 

0/5 (0 Reviews)
Стандартни размери: 2,80 м (височина) x 3,06 м (ширина). 3 налични размера В зависимост от ширината дизайнът се състои от няколко части, всяка от които е с ширина 1,53 m. Противопожарни правила B1

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “3D тапет – 0123”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *