Loading...

Соларен панел EcoFlow 110W, подходящ за изби Quick

Водоустойчив, сгъваем и лесно преносим соларен панел от EcoFlow. Използвайте слънчевата енергия на макс!

Loading...

Описание

ПОРТАТИВЕН И ЛЕСНО СЪХРАНЯЕМ

Соларните панели на EcoFlow с мощност от 110 W могат лесно да бъдат сгънати, натоварени и транспортирани до друго място, ако е необходимо. Разпъването и свързването също е лесно. Калъфът за носене може да бъде използван и като стойка, за да се регулира точният ъгъл на панела спрямо слънчевите лъчи. Ако трябва да свържете няколко соларни панела заедно, стойката също ще помогне панелите да не се закриват един друг и да не се намаля производителността.

 

НАПРЕДНАЛА ТЕХНОЛОГИЯ И ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

Панелите са оборудвани с монокристални силициеви клетки с гарантирана ефективност на преобразуване на енергията до 22% при добри метеорологични условия. За да се постигне максимална производителност, панелите трябва да бъдат изложени на пряка слънчева светлина.

 

УМНА СОЛАРНА ЕНЕРГИЯ

Соларният панел на EcoFlow може да бъде свързан към батерията на EcoFlow, за да използва напреден контролер за зареждане със слънчева енергия MPPT. Той открива текущия и напрежението в реално време и осигурява най-добрата производителност в зависимост от промените във времето.

 

ВИСОКА СЪВМЕСТИМОСТ

Стандартният соларен конектор MC4 осигурява съвместимост с други устройства, които са често срещани на пазара. Въпреки това, ако искате да постигнете максимална производителност и ефективност, свържете панелите към батерията на EcoFlow DELTA.

 

ИЗДЪРЖЛИВОСТ НА ЕКСТРЕМНИТЕ УСЛОВИЯ

Соларните панели на EcoFlow с мощност от 110 W са надеждни във всички обстоятелства и при всякакви метеорологични условия. Благодарение на степента на защита IP67, те са напълно устойчиви на прах и вода, затова са идеални за активности на открито. Освен това, защитното ETFE UV фолио с дебелина 0,2 мм защитава повърхността на продукта и така удължава неговия живот.

 

Технически характеристики

Мощност: 110 W (+/- 5 W)

Отворено напрежение: 21.8V (Vmp 18.5V)

Късо съединение: 6.3 A (Imp 6.0 A)

Ефективност: 21-22%

Тип на клетките: Монокристален силиций

Тип на конектора: MC4

Тегло: 6 кг (само соларен панел 4 кг)

Размери – разгънат: 51.4 x 158 x 2.4 см

Размери – свит: 51.4 x 42 x 2.4 см

Работен и температурен обхват: -20°C до 85°C

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Соларен панел EcoFlow 110W, подходящ за изби Quick”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *