Loading...

Акустичен панел за таван

Акустичният панел за таван е иновативен звукоизолационен продукт, предназначен за подобряване на акустичната обстановка в помещения. Изработен от висококачествени звукоабсорбиращи материали, този панел е специално проектиран за намаляване на отраженията на звука и подобряване на яснотата в аудио средата. Лесен за монтаж на тавана, продуктът не само предоставя функционалност, но и внесва естетика и стил в интериора. Със своя модерен и изчистен дизайн, акустичният панел за таван е подходящ за различни обекти като офиси, студия, ресторанти и домове, осигурявайки комфорт и качествен звуков опит.

Loading...

Описание

Създайте приятно пространство с шумопотискащи таванни панели. Таванът почти винаги е най-голямата и най-гладка повърхност в помещението и следователно най-подходящата за подобряване на акустиката. Гладките повърхности отразяват по-добре звуковите вълни и по този начин причиняват шумово замърсяване.

 

Таванните панели са идеални за офиси и обществени сгради. Материалът декоративна тъкан, Re-board® и акустичният материал осигуряват намаляване на шума. Дамаската за обзавеждане се характеризира с ярки цветове и матово излъчване. Re-board® е изключително лека, здрава и 100% рециклируема дъска. Акустичната материя е шум поглъщаща, идеалната комбинация! Разбира се, всички материали са сертифицирани за противопожарна защита съгласно EN-13501-1, клас B-s1, d0 (горен слой и пълнеж)

Акустичният материал се състои от 90% памучни влакна, направени от рециклирани дънки. Тези дълги влакна са особено добри в абсорбирането на звукови вълни.

Лесно монтирайте панелите към вашия таван с приставка за стоманена тел, която е включена като стандарт.

 

За по-добра акустика

Лесен за сглобяване

Можете да избирате от 3 различни формата

0/5 (0 Reviews)
Материал: Деко плат, Re-board® и акустичен материал Тегло: 60 x 60 cm: 1350 p.st. / 60 x 120 см: 2510 п.ст. / 120 x 120 см: 4670 п.ст. Сертификат за пожарна безопасност: EN-13501-1, клас B-s1, d0 (горен слой и пълнеж) Техника на печат: сублимация Формати: 60 х 60 см, 120 х 60 см, 120 х 120 см Дебелина: ± 4 см Акустични стойности (AW): 0,6 Включително система за окачване на аксесоари със стоманена тел (50 см) Не е подходящ за помещения с висока влажност

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Акустичен панел за таван”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *