Loading...

3D тапет – индивидуален дизайн

3D тапетът с индивидуален дизайн представлява персонализиран и уникален продукт за декорация на стени. Този вид тапет е създаден специално по вашите предпочитания и изисквания, включващ ваши собствени дизайнерски елементи, цветове или изображения. Това предоставя възможност за създаване на стена, която отразява вашата индивидуалност и стил, създавайки уникално и персонализирано пространство.

Loading...

Описание

3D тапетите са страхотно решение за интериорен дизайн, когато боядисани стени са твърде обикновени. Всяка структура, която желаете, може да бъде отпечатана, залепена на стената и след това боядисана във всеки цвят, който желаете. 3D тапетите са чудесни и за поставяне на вашата марка на стената с текстурно лого или изпъкващ брандиращ елемент в голям формат.

3D тапетите могат да бъдат приложени в различни среди, като офиси, хотели или частни интериори. Ако се изисква допълнителна издръжливост, може да се нанесе допълнителен слой лак, след като тапетите са окачени и боядисани, което ги прави напълно устойчиви на надраскване и протриване.

В зависимост от ширината, 3D тапетът се състои от няколко части, всяка от които е с ширина 1,53м.

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “3D тапет – индивидуален дизайн”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *