Loading...

Винарска изба Kellari 7

Съвремененно самоподдържащо се мазе за вграждане с висококачествен дизайн, идеален за вашата градина. Произведено с прецизност и напълно сглобяемо за ваше удобство, то е проектиран да бъде инсталирано бързо и икономично, изисквайки само един ден за завършване на монтажа. С добавеното удобство на стълбите за лесен достъп, съхранението на вашите продукти никога не е било по-лесно.

Loading...

Описание

Мазето Kellari 7 е бързо и достъпно решение за съхранение на плодове, зеленчуци, вино и други храни и напитки, който определено ще привлече вашето внимание. Този подземен килер е изработен от екологичен полипропилен и проектиран да държи влагата, плесените, гризачите и насекомите далеч от вашите продукти, гарантирайки, че те ще останат в перфектно състояние.

Удобните стълби предоставят лесен достъп до мазето, дори когато държите пълни ръце, а с обща площ от 4.8 куб. м., Kellari 7 предоставя достатъчно пространство за семейство от 5-6 човека, което го прави перфектното допълнение към вашия дом.

Това мазе е 100% водонепропускливо и херметично, което гарантира, че вашите съхранени предмети са безопасни и добре защитени.  Kellari 7 също така е изключително здрав и издръжлив, благодарение на своя цилиндричен вид с вътрешно укрепление, което лесно може да издържи на максималното налягане на подземната вода. Вашите продукти ще останат защитени във всички условия.

Инсталирането на Kellari 7 е бързо и лесно, и ви не се налага да полагате бетонна защита за него. Производството на тези килери се извършва в съответствие с европейските стандарти и много по-строгите протоколи DVS на Немската асоциация за заваряване, така че можете да бъдете сигурни, че инвестирате в продукт от най-високо качество.

Не се задоволявайте с неадекватни решения за съхранение. Надстройте се до напълно сглобяемото мазе  Kellari 7 и се насладете на перфектното съчетание от удобство и надеждност в съхранението! Определено заслужавате качествено мазе на вашата собствена собственост, което отговаря на вашите нужди.

 

Параметри:

Обем: 4.8 м3

Размери(дължина/ширина/височина): 283/200/302

Маса: 435 кг

Гаранция: 19 години

Входни врати: Да

Изолирани вътрешни врати: Да

Стълба: Да

Вход: Диагонален

Рафтове: Да

0/5 (0 Reviews)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Винарска изба Kellari 7”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *