Loading...

Метално мазе Kolomaki Quick 4

Kolomaki Quick 4 е изключителено мазе за вграждане, което може да послужи и като убежище, благодарение на своето съчетание от практично пространство за съхранение и защита по време на несигурни периоди. Този просторен и елегантен килер е идеален за всякo домакинство.

Loading...

Описание

Представяме ви избено убежище Kolomaki Quick 4 – традиционен и компактен винен/но килер/убежище, което се отличава с качеството си и подобрения дизайн. Той е идеален за инсталация на наклон и се вписва безпроблемно във всяка градина или дом, като осигурява лесен достъп.

Този килер е изработен с голямо внимание от висококачествени материали, включително полипропилен, бетон и метални укрепвания, гарантирайки неговата здравина, перфектна въздухонепроницаемост и водоустойчивост. Освен достатъчно пространство за съхранение на вашите нужди, той осигурява отлична защита и сигурност по време на несигурни ситуации, като природни бедствия или военни конфликти.

Имате опцията да изберете от няколко размерни варианта на нашето избено убежище Kolomaki Quick 4 – от 2 до 4 метра. Можете да изберете самоподдържащата се версия, перфектна за бърза инсталация, или бетоновата версия, която е най-подходяща за убежище. Благодарение на тази гъвкавост, можете да планирате и инсталирате килера или убежището точно според вашите индивидуални изисквания.

Не се колебайте и вземете избено убежище Kolomaki Quick 4 днес, за да получите функционално и практично пространство за съхранение, както и увереност и сигурност за вас и вашето семейство. Този килер е наистина неустоим, и определено няма да искате да го пропуснете.

 

Параметри:

Дължина: 2000мм, Площ: 4.4м2, Размери: 239/240/232, Маса (бетонова/самоподдържаща се версия): 460/630 кг

Дължина: 3000мм, Площ: 6.6м2, Размери: 339/240/232, Маса (бетонова/самоподдържаща се версия): 540/740 кг

Дължина: 4000мм, Площ: 8.8м2, Размери: 439/240/232, Маса (бетонова/самоподдържаща се версия): 620/850 кг

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Дължина

2000mm, 3000mm, 4000mm

Вариант

Бетонова, Самоподдържаща се

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Метално мазе Kolomaki Quick 4”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *