Loading...

Изба за външна инсталация Kolomaki Quick 3

Избата Kolomaki Quick 3 е универсален килер с дълъг вход, който позволява дълбока инсталация и го прави идеален за убежище. Гъвкавостта да избирате от различни размери и типове инсталация ви дава възможността да го приспособите според вашите специфични нужди.

Loading...

Описание

Kolomaki Quick 3 е съвременен и компактен килер/убежище с дълъг вход, предлагащ множество предимства, които го правят задължително притежание. Той е идеален за инсталация във вашата градина, а неговият дълъг вход и здрав дизайн позволяват дълбока подземна инсталация – идеално за използване като сигурно убежище.

Този килер е изграден от висококачествени материали като полипропилен, бетон и метално укрепление, което гарантира изключителна здравина, въздухонепропускливост и водонепроницаемост. Той предоставя достатъчно пространство не само за съхранение на всички вашите вещи, но и за предлагане на сигурност и защита по време на несигурни ситуации като природни бедствия или военни конфликти.

Имате опцията да изберете от няколко размерни варианта на нашия Kolomaki Quick 3 – от 2 до 4 метра. Независимо дали изберете самоподдържащата се версия за бърза инсталация или бетоновата версия, която е отлична като убежище, гарантираме максимална гъвкавост при планиране и инсталиране.

Не се колебайте и се сдобийте с избено убежище Kolomaki Quick 3 днес. Ще получите функционално и практично пространство за съхранение, както и спокойствие и сигурност за вас и вашето семейство. Този килер е просто фантастичен и не искате да го пропуснете.

 

Параметри:

Дължина: 2000мм, Площ: 4.4м2, Размери: 477/240/441.5, Маса (бетонова/самоподдържаща се версия): 570/740 кг

Дължина: 3000мм, Площ: 6.6м2, Размери: 577/240/441.5, Маса (бетонова/самоподдържаща се версия): 650/850 кг

Дължина: 4000мм, Площ: 8.8м2, Размери: 677/240/441.5, Маса (бетонова/самоподдържаща се версия): 730/960 кг

 

Гаранция: 19 години

Предна врата: да

Изолираща вътрешна врата: не, по избор

Стълби: да

Вход: вертикален

Пластмасови ребра: да

Метално укрепление: при самоподдържащата се версия

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Дължина

2000mm, 3000mm, 4000mm

Вариант

Бетонова, Самоподдържаща се

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Изба за външна инсталация Kolomaki Quick 3”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *