Loading...

Мазе за вграждане Kolomaki Quick 1

Избата за вграждане Kolomaki Quick 1 е модерна и компактена и оигурява достатъчно пространство за съхранение на вашите запаси и имущество, предоставяйки също така защита по време на несигурни времена, всичко това с възможността да избирате различни размери и типове инсталации.

Loading...

Описание

Представяме ви нашата изба за вграждане Kolomaki Quick 1. Тази модерна и компактна изба с наклонен вход е идеален за инсталиране близо до къщата, на равен терен или на склон.

Частичната й вградена конструкция позволява лесно, бързо и икономично инсталиране. И като използвате част от изкопаната земя, можете да създадете насип над избата за топлинна изолация и естетичен вид.

Удобната стълба с издръжлив алуминиев профил, традиционни стъпала и широк вход е проектирана, за да направи избата максимално достъпен, дори когато сте с пълни ръце.

Издръжливостта, херметичността и водоустойчивостта му са гарантирани чрез използването на най-добрите материали – полипропилен, бетон и метално укрепване. Избата за вграждане е проектирана да осигури безпрецедентна дълготрайност и не изисква специална поддръжка или обработка с противокорозионни вещества.

Най-добрата част е, че тази изба може да послужи и като сигурно и надеждно убежище в случай на природни бедствия или военен конфликт. Така че тя не само осигурява достатъчно пространство за съхранение на вашите запаси и имущество, но ви предоставя и защита в несигурни времена.

Имате възможност да избирате от няколко размерни варианта на нашата изба за вграждане Kolomaki Quick 1, налични от 2 до 4 метра. Освен това можете да избирате между самоподдържаща се версия, която е идеална за еднодневна инсталация, и бетоновата версия, която се използва най-добре като убежище. Това ще ви даде още по-голяма гъвкавост при планиране и инсталиране на вашето избено убежище.

За идеална изолация препоръчваме да закупите допълнителни вътрешни изолационни врати от магазина Quick. Тези врати ще осигурят стабилна температура и влажност в помещението.

Така че не се колебайте и изберете избата заз вграждане  Kolomaki Quick 1 – няма да получите само функционално и практично пространство за съхранение, но и ще осигурите безопасност за вас и вашето семейство.

 

Параметри:

Дължина: 2000мм, Площ: 4.4м2, Размери: 360/240/242, Маса(бетонова/самоподдържаща се версия): 480/650 кг

Дължина: 3000мм, Площ: 6.6м2, Размери: 460/240/242, Маса(бетонова/самоподдържаща се версия): 560/760 кг

Дължина: 4000мм, Площ: 8.8м2, Размери: 560/240/242, Маса(бетонова/самоподдържаща се версия): 640/870 кг

 

Гаранция: 19 години

Предна врата: да

Изолираща вътрешна врата: не, по избор

Стълби: да

Вход: диагонален

Пластмасови ребра: да

Метално укрепване: при самоподдържащата се версия

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Дължина

2000mm, 3000mm, 4000mm

Вариант

Бетонова, Самоподдържаща се

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мазе за вграждане Kolomaki Quick 1”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *