Материали за интериорния дизайн

Вдъхновение, продажби и маркетингова подкрепа за интериорни дизайнери

Потопете се в света на Raumzeit и открийте изключителни материали за интериорен дизайн, мебелни конструкция, стенни и подови настилки и много други! Ние предлагаме разнообразни опции за всяка стая, за да направим жилищните или работните помещения по-хармонични и изключителни. С нашите естествени материали от камък до мъх, вашите идеи нямат ограничения!

Материали за интериорен дизайн

Ароматни подложки за стена

Изживейте природата на закрито с нашите ароматизирани подложки за стена.

Естествени продукти, комбинирани с носещ материал – това е Naturzeit. Природата се премества на закрито и създава емоции.

Вижте. Усетете. Помиришете.

Подложки за стена от истински дървен фурнир

Нашите декори от истински дървен фурнир обещават специален вид усещане за добро настроение във вашите стаи. Възможно е да се обработват извити и кръгли материали.

Леки подложки за стена от bio-бетон

Повърхността от 100% естествен камък е подсилена с основа от тъмно фибростъкло, което прави този панел от истински камък изключително здрав.

Изделия от 100% натурален истински мъх

Пренесете природата у дома с нашите изделия от 100% натуралният истински мъх и растения. Те се почистват на ръка и след това се съхраняват завинаги чрез специален процес. Картините с мъх/растения са идеален декоративен елемент, който придава естествена и спокойна атмосфера на заобикалящата ви среда.

3D тапети за интериорен дизайн

3D тапетът е уникален начин за фино добавяне на друго измерение към интериора на дома и офиса – боядисани, релефни стени.

Фолиа за интериорен дизайн

Фолиата, предлагани в много декори, от вид на дърво, естествен камък, мрамор, кожа, метал до обикновени цветове, се отличават с усещане за качество и естествен вид.

Прозрачно или текстилно покритие за прозорци

Самозалепващо се, прозрачно или текстилно покритие за прозорци, което ви предпазва от любопитни погледи отвън през деня, без напълно да блокира гледката навън.

Акустични шумоизолиращи панели

Добрата акустика допринася за добрата и продуктивна работна атмосфера. В допълнение, нашите акустични продукти създават идеалното място за вашите клиенти. Шумният интериор има продължително ехтене и предизвиква раздразнение и умора. Нашите акустични продукти гарантират не само по-тиха, но и персонализирана среда..

Dias Supply - E-Commerce B2B Platform in Bulgaria
Вашата количка е празна.

Към магазина