Иновативни паркинг решения и системи за паркиране

Аналогови системи за паркиране

Предлагаме широка гама от паркинг решения, включително аналогови паркинг системи. Нашите продукти варират от паркинг система и паркинг платформа до системи за паркиране на две нива и многоетажни паркинги.С нашите аналогови системи за паркиране, включително и многоетажни паркинги и платформи за паркиране на две нива , можем да оптимизираме използването на паркинг пространство, увеличавайки ефективността и удобството за потребителите.

Ние разбираме важността на оптимизирането на паркирането и предоставяме сигурни и удобни решения. Независимо от мащаба на вашия проект, ние имаме правилното паркинг решение за вас.

Дигитални системи за паркиране

Предоставяме висококачествена широка гама от паркинг решения, включително аналогови паркинг системи. С нашите аналогови системи за паркиране, включително паркинг система и паркинг платформа за паркиране на две нива, както и многоетажни паркинги, можем да оптимизираме използването на паркинг пространство, увеличавайки капацитета за паркиране и ефективността и удобството за потребителите.

Ние разбираме важността на оптимизирането на паркирането и предоставяме сигурни и удобни паркинг решения. Независимо от мащаба на вашия проект, ние имаме правилното паркинг решение за вас.

Роботизирани системи за паркиране

Доверете се на нашите роботизирани системи за паркиране и автоматични паркинг системи, които гарантират оптимално и ефективно използване на паркинг пространството. Ние предлагаме най-новите технологии и иновации в областта на паркирането, съчетани с гъвкавост и надеждност.С нашите роботизирани системи за паркиране, паркирането на коли става бързо и удобно. Независимо дали сте собственик на паркинг или оператор, ние ви предлагаме роботизирани и автоматични паркинг решения, които ще ви помогнат да оптимизирате управлението на паркирането.

Ключови характеристики на паркинг системите

Произведено в Германия

паркинг системи

Опитна инженерна група създава иновативни паркинг решения, които улесняват Вашето планиране и максимизират комфорта на потребителите. Инженерната група е готова за всяко предизвикателство; имаме решението за Вас. Предлагаме устойчиви и индивидуално изработени решения, като например предварително изработени платформи за зареждане на електрически превозни средства.

По-висока ефективност

кола в паркинг система DEPARK

Ние разчитаме на доказани технологии, комбинирани с иновативно строителство и оборудване. Нашият дизайн няма стълби в зоната на достъп, за да увеличи пространството при влизане в системата и отваряне на вратите на автомобила.

По-висока използваемост и безопасност

Паркинг системи

Нашият най-висок приоритет е употребата и безопасността на нашите паркинг системи. Удобното стандартно оборудване увеличава комфорта и леснотата на употреба. Всички наши паркинг системи са оборудвани с плоски платформи за удобен достъп. Това помага да се избегнат опасности от спъване и повишава безопасността. Високи токчета? Не е проблем!

Нямате място – монтирайте паркинг система

В големите градове и населените места с ограничено пространство паркирането е сериозен проблем. Това не е проблем само в София, Пловдив, Варна и Бургас, като по-големи градове в България, но и в градчета където макар и с малко население хората притежават по повече от две коли на семейство. Особено в жилищни комплекси, там почти всички имат проблеми с паркирането.


А този смисъл, ако живеете в такъв район и имате ограничено място за паркиране, паркинг системата може да бъде решение за вас. Паркинг системата е устройство, което позволява на няколко автомобила да се паркират на едно място. В тази статия ще разгледаме различните видове паркинг системи, тяхното устройство, особеностите на инсталация и всичко друго, което е важно за този вид структури.

 

Какво е паркинг система?

Паркинг системите са едно от най-приетите и най-бързо развиващите се решения за градове в целия свят. Летища, университети, търговски центрове и градски гаражи са само част от структурите, които са започнали да осъзнават значителните ползи от този вид структури, които съчетават механизация, автоматизация и електроника, за да предоставят определено място за паркиране на няколко автомобила.


Паркинг системите включват използването на доказани строителни техники, за да се създадат конструкции, където да се паркират колите. Редом с паркирането, конструкциите позволяват чрез евтини сензори, получаване на данни в реално време и приложения, които позволяват на потребителите да наблюдават свободните и недостъпните места за паркиране. Именно заради цялостната функционалност на конструкцията тя се нарича система, а не просто паркинг.

 

Целта е да се автоматизира и да се намали времето прекарано в търсене на паркиране в квартала или в определената зона. По-късно ще разгледаме предимствата на паркинг системи, но първо нека да видим най-разпространените видове паркинг системи.

Видове паркинг системи

Според начина на паркиране на колите има три основни вида паркинг системи: механични, автоматични и полуавтоматични. Механичните използват асансьори или платформи, за да повдигат или спускат автомобилите до нивото на земята. Автоматичните паркинг системи използват роботизирани елементи, за да паркират автомобилите. Има и полуавтоматично паркинг системи, които съчетават умело и двата вида в едно.


Тези три основни вида имат своите различни конфигурации, базирани на детайлите в дизайна и структурата, и начина според който автомобилите се подреждат.

 

Совалкова система за паркиране
Тази конкретна система за паркиране използва асансьори за паркиране и прибиране на превозни средства и се нарича совалкова, защото наподобява структура, която се строи около совалка преди полет. Транспортиращите ленти и обменникът на палети преместват превозните средства между совалката и определеното място за паркиране.

 

Тези системи обаче не са толкова лесни за конструкция и се използват на места, които предполагат много голям недостиг на парко места. Системата включва както едноетажни, така и многоетажни конструкции, които са идеални за по-големи паркоместа. Затова са най-подходящи за монтиране на открито.

 

Пъзел система за паркиране
Това е полуавтоматизирана система за паркиране. Той включва комбинирани палети, които позволяват хоризонтално и вертикално преместване на местата за паркиране. Това е автономна система, която е лесна за конфигуриране и персонализиране в съответствие с конкретно свойство. Системата за паркиране на пъзел има механично устройство, което позволява умножаване на паркоместата при паркинга. Системата е приложима за паркиране на открито.

 

Ротационна система за паркиране
Тази система се стреми да има място за няколко автомобила. Структурата на ротационната система за паркиране може да създаде място за 6 автомобила или по-голям брой чрез персонализиране на конструкцията.

 

Стакер система за паркиране
Стакерът е движещо се устройство, което улеснява системата за паркиране. В тази система за паркирането и прибирането на превозни средства става бързо. Това е възможно чрез едновременното хоризонтално и вертикално движение на превозни средства, когато влизат и излизат от мястото за паркиране. Поради тази причина това е удобна система за водача.

 

Автоматизирана система за паркиране на превозни средства с насочване
Това се случва в затворен трезор за паркиране. Може да бъде проектиран както в правилни, така и в неправилни аранжировки. За да се подобри ефективността на паркирането, той използва множество нива. Автоматизираната система за водено паркиране на превозни средства използва софтуерни системи за по-лесно преместване на превозни средства.

 

Система за паркиране с релси
Тази система е подобна на автоматизираното управлявано превозно средство, само че използва опростен дизайн. В тази система за паркиране са възможни движения напред/назад и настрани. Следователно, той носи аспекта на гъвкавостта при маневриране на пътеките на пътуване. Системата работи върху твърди бетонни повърхности.

 

Система за паркиране на кранове
Системата за паркиране на крана улеснява вертикалното движение, което се среща в многостепенните системи. Той използва един механизъм за едновременно придвижване на превозните средства, изискващи паркиране и прибиране. Релсите, по които се движи кранът, са поставени отгоре и от пода. Има вертикален асансьор, който държи превозните средства, които се нуждаят от паркиране и прибиране.

 

Предимства на паркинг системите


Днес не е нужно да се представяте колко сложен е станал всеки един по-голям град особено откъм места за паркиране. Има коли, които паркират неправомерно по тротоари, задръстват половината улица, качват се върху зелени площи. Решението на тези проблеми не е лесно, защото често общините не се интересуват от самото паркиране, а просто да наложат глоби на самите неправомерно паркирали.

 

В този смисъл, често се налага на хората сами да се обединяват и да инсталират паркинг системи, за да си улеснят паркирането и да освободят място в кварталите си, за да могат да се ползват по-практично от градската среда, в която живеят. Затова ето и предимствата на системите за паркиране, които не са никак малко.

 

Системата за паркиране е рентабилна. Тя минимизира необходимостта съоръжението да наема работна ръка за управление на паркирането. Човешкият елемент в управлението на паркинга увеличава разходите поради нуждата от служители, на които трябва да се заплаща. Използването на технология за управление на паркирането обаче допринася много за постигане на рентабилност. Освен това, тъй като има минимални грешки от системите за управление на паркирането, има цялостно намаляване на разходите по отношение на ефективността.

 

Системите повишават капацитета за паркиране. Както вече знаете, мястото за паркиране не е изобилен ресурс. Ограниченото естество на пространството за паркиране прави важно да се измислят ефективни системи за управление на паркирането. Ако дадено съоръжение трябва да използва възможно най-добре наличното си място за паркиране, системата за паркиране е осъществимият начин. Чрез системите за управление на паркирането е възможно шофьорите да се насочват към местата за паркиране по-бързо и по-ефективно. Паркинг системите могат да удвоят или дори утроят капацитета за паркиране в ограничено пространство.


Добре структурираната система за паркиране е лесна за използване. Ако дадено съоръжение инвестира в качествена интеграция и организация на автоматизирана система за паркиране, хората няма да имат проблеми с използването й. Ако системата е лесна за използване, цената на обучението ще намалее. В натоварена среда традиционният метод за паркиране може да бъде досаден и отнема много време. Въпреки това, системата за управление на паркирането се оказва жизнеспособна опция по отношение на спестяването на време. По този начин клиентите не се разочароват.

 

Паркинг системите спестяват място, като позволяват да се използва пространството по-ефективно, като освобождават земя за други цели. Тротоарите са свободни, зелени зони не са задръстени с автомобили, улиците не са заети наполовина от паркирали превозни средства. В този смисъл те са чудесни както за пренаселени квартали, така и за общински зони, където има нужда от по-добра организация на паркирането.

 

Безопасността е основен фактор в съоръженията за паркиране. Институциите трябва да вземат предвид мерките за безопасност на своите паркоместа. Значението на системите за управление на паркирането е, че те създават формула за разрешаване на влизане и излизане на превозни средства.

 

Най-новите функции за безопасност са интегрирани в системите за паркиране. Това играе основна роля в елиминирането на рисковете за сигурността. Случаите на откраднати и вандалски актове срещу превозни средства са минимални, когато съществуват системи за паркиране. Паркинг системите могат да помогнат за намаляване на кражбите на автомобили и други престъпления.


Системите за управление на паркирането са добра инвестиция. Технологията, използвана в такива системи, има огромни предимства за потребителите. Има рентабилност и повече функционалност, от която потребителите се възползват от системата за паркиране. Освен това фактът, че един бизнес може да бъде стратегически в решенията си, потвърждава значимостта на инвестицията. Те могат да направят подобрения и надстройки в своите системи за паркиране.

 

Какво трябва да знаете при избор на система за паркиране

Ако обмисляте да инсталирате паркинг система, има няколко неща, които трябва да вземете предвид, включително:


• Видът на паркинг системата: Има различни видове паркинг системи, така че е важно да изберете системата, която е подходяща за вашите нужди и бюджет. Изборът зависи и от това колко хора ще влезете в проекта, какви разрешителни трябва да се вземат. Ако системата се избира от общински институции, те също трябва да вземат предвид кой модел би бил най-подходящ за конкретното пространство.


• Размерите и капацитета на паркинг системата: Паркинг системата трябва да бъде достатъчно голяма, за да побере всичките ви автомобили, които ще участват в проекта. Тоест предварително трябва да се пресметнат автомобилите и техните особености, за да се избере система, която ще отговаря на нуждите на всички собственици на автомобили.


• Инсталацията и поддръжката. Паркинг системите могат да бъдат скъпи за инсталиране и поддръжка, така че е важно да вземете предвид тези разходи, преди да вземете решение. Вземете различни оферти от фирми, които изграждат такива системи и преценете кой проект, ще е най-рентабилен. От съществено значение е всички участници в проекта да са в течение на процесите, за да може да се получи възможно най-добрия резултат.

 

Има решения и продукти, които трябва да бъдат част от системите за паркиране, за да бъдат ефективни. По същество интелигентната система за паркиране се състои от различни инструменти, които правят възможно влизането и излизането от паркингите.

 

Съвременното строителство на паркинг системи разполага с гама от продукти, които са идеални за оптимизиране на всяка система. Например, има продукти и решения за система за обратно виждане за ефективна интелигентна система за паркиране на автомобили. Те имат продуктите, за да направят системата за управление на паркирането по-функционална и ефективна.

 

Със сигурност системата за паркиране е от първостепенно значение в днешно време поради ползите, които носи за градовете, за хората, за бизнеса, за управлението на градската среда. Имайки предвид това, ценно е да разгледате, това което се предлага на българския пазар, за да изберете най-оптималния вариант според вашата ситуация.

Dias Supply - E-Commerce B2B Platform in Bulgaria
Вашата количка е празна.

Към магазина