Loading...

Декоративна облицовка за стена, естествен камък Green Pearl UltraThin eco+

Естественият гъвкав каменен фурнир за декорация представлява иновативно и гъвкаво решение, което обединява естетиката на естествения камък със способността за адаптация към различни повърхности. Този материал предоставя възможност за тримерно обогатяване на интериора с реалистичен външен вид на камъка.

Loading...

Описание

GREEN PEARL е декор със зеленикава основна цветова гама. Могат да се съдържат структури в сиво-бели тонове. Повърхността без по-големи модели се разкрива в пълен обем, особено с по-големи повърхности. Светлата цветова гама озарява всяка стая, но, благодарение на зеленикавия оттенък, тя не е неутрална, а е изразена и създава морско усещане за комфорт.

Още снимки на проекти и вариации на цветовете? Няма проблем, тук можете да откриете множество допълнителни изображения: ► База данни с изображения на GREEN PEARL

Декорите от варовик впечатляват с по-гладка повърхност с относително хомогенни модели и структури.

Важно: Варовиците не са подходящи за външни и влажни помещения!

 

Естествен камък: нашето качество

Slate-Lite се произвежда от слоеста скала. Разлики в цветовете на отделните плочи, както и кварцови жили през камъка, природни пукнатини или леко нарушаване може да се появят. Това не е дефект, а по-скоро характеристика на истинската природна каменна повърхност и прави всяка плоча Slate-Lite напълно уникална!

Услуга за съвпадение на снимки

Моля, обърнете внимание, че показаните тук материални изображения са само примери за този декор. Всяка плоча Slate-Lite е уникална и може да се различава от показаните тук изображения. С нашата услуга за съвпадение на снимки, ще получите снимки на наличните партиди от материала, след като направите поръчка и можете да изберете своя личен любимец преди доставката! По този начин, въпреки 100% естествената каменна повърхност с нейните променящи се цветове и текстури на листа, имате пълен контрол върху външния вид на Вашите доставени каменни облицовки. (В момента тази услуга не е налична за форматите 30×60 см и нашите стакови камъни).

UltraThin eco+: Чудо на гъвкавостта

Нашата продуктова линия ULTRATHIN ECO+ е особено подходяща за мебелни конструкции, твърди ръбове в интериорния дизайн, сложни форми и творческата област: Благодарение на памучния слой на гърба, UltraThin eco+ може да бъде формирано тримерно и има обща дебелина от по-малко от 1 мм! UltraThin eco+ така отваря напълно нови възможности за интериорни дизайнерски произведения, фини дребни работи или сложни криви. Възможностите за обработка също са уникални: Можете дори да изрежете нашия продукт от камък с ножици или нож за рязане!

Ключови факти за UltraThin eco+

  • 100% природна каменна повърхност
  • Обща повърхност <1 мм
  • Гъвкав радиус: Тримерно формируем
  • Може да се реже с ножици и нож
  • Тегло около 0,8 кг / м²
  • Повече подробности за UltraThin eco+ може да намерите в ► Техническа характеристика

 

Бърза и лесна обработка

С нашите каменни облицовки реновирате бързо и лесно, без специални инструменти!

Просто изрежете на размер, какъвто е необходим, нанесете лепило, натиснете каменните листове и готово!

(Моля, обърнете внимание, че в зависимост от мястото на приложение, трябва да импрегнирате или запечатате каменната повърхност с подходящ продукт за защита от нашия асортимент. Това се отнася за места с високо натоварване, като мокри помещения, кухнята, подовете или частично на открити места).

 

Все още имате въпроси за продукта? Свържете се с нас!

Ще се радваме да ви консултираме лично по вашето индивидуално предизвикателство: Просто се обадете на телефон, изпратете ни e-mail, пишете ни чрез Whatsapp или организирайте видео разговор в нашия Online-Showroom!

0/5 (0 Reviews)

Удобен стандартен размер: 122 х 61 см

Независимо дали е успоредна, хлабава/плаваща или права връзка: С нашия лесен за използване стандартен размер 122 x 61 см можете да поставите вашия личен желан модел и да създадете оживена жизнена среда за нула време, точно както желаете. Един лист с формат 122 x 61 cm изисква прибл. 1 опаковка 600 мл лепило.  

Почти незабележими благодарение на големия формат 240 x 120 cm

За всички, които харесват по-големи размери: нашият голям формат 240 x 120 cm позволява дори големите площи бързо да заблестят в нов блясък. Благодарение на големите размери можете да създавате безпроблемни каменни светове и да оставите шарките и структурите на истинската каменна повърхност безпроблемно да разгърнат своя ефект. Нашите големи размери са много популярни/предпочитани, особено във влажни помещения като душ кабина и баня, тъй като податливите на мухъл фуги просто се елиминират/просто нямат шанс. Един лист с формат 240 x 120 cm изисква прибл. 3 опаковки 600 мл лепило.
Индивидуален като вашия проект: Поръчайте директно в желания размер. Ние знаем, че няма два еднакви строителни проекта и че бихте искали да спестите възможно най-много време и усилия. Ето защо можете да поръчате желания декор директно в желания от вас размер : Просто конфигурирайте необходимите панели  с желаните от вас размери в мм.- възможните размери са посочени директно в конфигуратора. След като получим вашата поръчка, ние ще произведем вашия индивидуален продукт директно в нашата фабрика. Моля, имайте предвид, че поръчката в персонализиран размер е свързана с по-дълги срокове за производство и доставка, отколкото поръчка на нашите стандартни размери.

Допълнителна информация

Размер

122х61cm, 240x120cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Декоративна облицовка за стена, естествен камък Green Pearl UltraThin eco+”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *