Loading...

Облицовка за стена за закрити и открити помещения Arcobaleno Colore Slate-Lite

Завършете вашия интериор или екстериор с естетика и издръжливост, избирайки нашия тънък фурнир от естествен камък. Предназначен за както закрити, така и открити помещения, този продукт предоставя елегантност и трайност. Съчетавайки тънкия дизайн с висококачествен естествен камък, фурнирът не само придава уникален външен вид, но и издържа на различни атмосферни условия. Изберете нашия тънък фурнир за стилна и устойчива облицовка на вашия дом или обект.

Loading...

Описание

Универсалното решение сред каменните фасети:

SLATE-LITE има повърхност от 100% естествен камък и благодарение на подложката си от фибростъкло е изключително здрав и подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба.
Неговата тънка обща дебелина от само около 1,5 мм също го прави изключително лек, лесен за работа върху почти всякаква повърхност и дори може да се използва при обекти с неправилна форма.
Използвайте каменни фурнири Slate-Lite както на закрито, така и на открито за облицовка на стени, подови настилки или като гръб във вашата кухня.
Дори специфични части от жилището ви като душ кабини, бани и други зони с влага да придобият облик тип камък благодарение на Slate-Lite !

Декорите тип плоча от серията Slate-Lite впечатляват с доста гладка повърхност с различни и постоянно променящи се шарки и структури.
Arcobaleno Colore е тъмен декор със структури в червени и кафяви тонове. Големите формати/размери могат също да съдържат зеленикави нюанси.

Услуга за съвпадение на снимки

Моля, обърнете внимание, че изображенията, показани тук, са само примери за този декор. Всеки каменен лист Slate-Lite е уникален и може да се различава от показаните тук изображения.

С нашата опционална услуга Fotomatching-Service ще получите снимки на текущите налични партиди от материала, след като направите поръчката си и можете да изберете вашия личен фаворит преди доставка!

По този начин, въпреки повърхността от 100% естествен камък с променящите се цветове и текстури на всеки лист, вие имате пълен контрол върху външния вид на доставените от вас каменни фурнири.

(В момента тази услуга не се предлага за формати 30×60 см и нашите подреждащи камъни).

Ключови факти за Slate-Lite :

  • 100% повърхност от естествен камък
  • Обща дебелина: прибл. 1,0 – 2,5 мм
  • Тегло: прибл. 1,5 kg / m²
  • Подложка: фибростъкло
  • Толеранс на размера: 1-2 мм
  • Максимална температура: 120°C
  • Радиус на огъване: прибл. 5 см
  • Области на приложение: Стени, Екстериор, Мебели, Кухни, Бани, Подове, Външни облицовки, Рецепции, Магазинно оборудване
  • Количество лепило на лист 122x61cm около 1 бр. на 600 ml
  • Количество лепило на лист 240x120cm около 3 бр. до 600 ml

Важна забележка:

Slate-Lite се произвежда от слоест камък. Възможно е да се появят разлики/разминавания в цвета на отделните плочи и кварцови нишки, които преминават през камъка, естествени пукнатини или леки отчупвания. Това не е причина за рекламация, а е характеристика на повърхността от естествен камък!

Цялата информация за Slate-Lite може да бъде намерена в съответния лист с данни .

Използвайте и нашите Инструкции за обработка .

 

Ако искате да използвате Slate-Lite на открито или във влажни помещения, моля, импрегнирайте или запечатайте материала предварително. Разбира се, ние ви предлагаме всички подходящи продукти за обработка, защита и поддръжка на вашите истински каменни фасети тук в нашия магазин.

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Размер

мостра, 122х61cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Облицовка за стена за закрити и открити помещения Arcobaleno Colore Slate-Lite”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *