Loading...

Панел за стена с променящи се цветове, естествен камък Burning Forest Translucent UltraThin eco+

Лесен за монтаж, полупрозрачният естествен камък е перфектен за обновяване на стени в холове, спални, ресторанти, хотели и други пространства, където желаете да съчетаете природната привлекателност със светлинния акцент. Този продукт съчетава функционалност и визуална привлекателност, създавайки уют и индивидуалност във вашия интериор.

Loading...

Описание

Декорация: Burning Forest // Тип: Мика

 

Translucent UltraThin

е идеалната комбинация между две от нашите продуктови линии UltraThin eco+ и Translucent:

Този декор от истински камък е с дебелина от по-малко от 1 мм, може да придобива 3D форми и е полупрозрачен, благодарение на специалната подложка за уникални светлинни ефекти!

Translucent UltraThin отваря неосъзнати възможности в творческата област, в строителството, създаването на мебели или, разбира се, при уникални светлинни обекти от всякакъв вид.

Благодарение на памучната подложка, можете лесно да режете и обработвате всички декори от Translucent UltraThin с ножици или нож за рязане!

Декорациите от слюда от Slate-Lite впечатляват с по-груба повърхност с предимно хомогенни модели и структури. Специален зрителен ефект е лекият блясък на материала, който се създава от съдържанието на кварцит в скалата.

Burning Forest е декорация с много различни цветови гами. Структури в перлено червено, синьо, жълто или кафяво могат да бъдат включени.

Нашият стандартен размер 122×61 см е особено лесен и удобен за монтаж, дори и за индивидуални производители. Независимо дали се монтира вертикално, или хоризонтално: приятното усещане е гарантирано, благодарение на естествената повърхност от истински камък.

Също така можем да ви предоставим нашата допълнителна услуга за съвпадение на снимки: Благодарение на нея, ще получите снимки на наличните текущи партиди след Вашата поръчка и следователно ще можете да изберете Вашето лично предпочитание преди доставката!

Така че, въпреки 100% естествената повърхност на камък с неговите уникални и променящи се структури на всеки лист, имате пълен контрол над външния вид на каменните облицовки, които получавате.

 

Ключови факти за UltraThin Translucent:

  • 100% естествена каменна повърхност
  • Обща дебелина: по-малко от 1 мм
  • Тегло: около 0,8 кг / м²
  • Подложка: Памучна основа
  • Толеранс на размерите: 1-2 мм
  • Максимална температура: 60°C (краткосрочно 80°C)
  • Радиус на извиване: 3D формируем
  • Области на приложение: Вътрешни стени, Производство на мебели, Занаяти и мода.

 

Важно уведомление:

Slate-Lite е направен от слоеста на скала. Могат да се появят разлики в цвета на отделните плочи и кварцовите жили, които минават през камъка, естествени напуквания или леко нарушаване.

Това не е основание за оплакване, а е характеристика на естествената каменна повърхност!

Всичката информация за UltraThin може да бъде намерена в съответния лист с данни.

Също така използвайте нашите инструкции за обработка.

Моля, уверете се, че ще защитите Вашите истински каменни облицовки с подходящи импрегнатори или уплътнители. Разбира се, предлагаме Ви всички подходящи продукти за обработка, защита и поддръжка на Вашите облицовки от истински камък тук в нашия магазин.

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Размер

122х61cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Панел за стена с променящи се цветове, естествен камък Burning Forest Translucent UltraThin eco+”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *