Loading...

Панел за стена с променящи се цветове, естествен камък Falling Leaves Translucent UltraThin eco+

Панел за стена от светлопропусклив естествен камък е иновативен дизайнерски елемент, който съчетава естествената красота на камъка със свойствата на светлопропускливост. Този вид панели са обикновено тънки и транслуцентни, позволявайки на светлината да прониква през тях и създавайки уникален игровиден ефект.

Loading...

Описание

Цветен и разнообразен

“Falling Leaves” е светъл декор с много структури в жълто, кафяво и червено. С почти никой друг декор става толкова ясно, че всяка каменна плочка от Slate-Lite е абсолютно уникален екземпляр: Постоянно променящите се структури и различните топли цветове напомнят за цветните есенни листа и винаги позволяват да се откриват нови модели дори след продължителен период. Тези, които харесват вълнуваща, цветна разнообразност в моделите, ще обожават този декор – независимо дали в бизнес помещения, бар или ресторант, или в частния сектор: “Falling Leaves” е един от абсолютните ни бестселъри благодарение на естествените цветове и разнообразните структури на камъка!

Повече снимки на проекти и цветови вариации? Няма проблем, тук можете да намерите много допълнителни изображения: ► База данни с изображения на “Falling Leaves”.

Цветните декори от плоча имат по-мека повърхност на камъка и очароват с богатството си от цветове, както и постоянно променящи се модели и структури.

 

Истински камък: нашият качествен акцент

Slate-Lite се произвежда от слоеста скала. Могат да се появят разлики в цветовете на отделните плочи, както и кварцовите жили, които минават през камъка, естествени напуквания или леко чипсване. Това не е дефект, а по-скоро характеристика на истинската естествена повърхност на камъка и прави всяка плочка Slate-Lite абсолютно уникална!

 

Услуга за съвпадение на снимка

Моля, обърнете внимание, че изображенията на материалите, показани тук, са само примери за този декор. Всяка плочка Slate-Lite е уникална и може да варира спрямо показаните изображения.

С нашата услуга за съвпадение на снимка ще получите снимки на наличните в момента партиди материали след Вашата поръчка и можете да изберете Вашето лично предпочитание преди доставката!

По този начин, въпреки 100% естествената повърхност на камъка с нейните променящи се цветове и текстури на всяка плочка, имате пълен контрол върху вида на вашите доставени каменни облицовки.

(В момента тази услуга не е налична за форматите 30×60 см и нашите стакови камъни).

 

UltraThin eco Translucent: Най-доброто от два свята

За творчески умове и хобисти, но също и за професионални приложения, ULTRATHIN TRANSLUCENT предлага перфектната комбинация от два продуктови свята:

Изключително тънката памучна подложка отзад на каменната плочка може да придобива тримерни форми и е с дебелина по-малко от 1 мм.

Съчетана с пропускането на светлината в нашия свят на прозрачните продукти, това дава възможности за уникално творческо оформление на светлината с естествен камък.

Ключови факти за UltraThin Translucent:

  • 100% естествена каменна повърхност
  • Обща дебелина < 1 мм
  • Тримерно формируем
  • Полупрозрачен, подходящ за всички източници на светлина
  • Може да се реже с ножици или нож

 

Бърза и лесна обработка

С нашите каменни облицовки обновявате бързо и лесно, без специални инструменти!

Просто нарежете на желаната големина, нанесете лепило, натиснете каменните листове и готово!

(Моля, обърнете внимание, че в зависимост от мястото на приложение, трябва да обработите или затворите повърхността на камъка с подходящ продукт за защита от нашата гама. Това важи за места с високо натоварване, като мокри помещения, кухнята, подовата настилка или частично на открити площи).

 

Все още имате въпроси за продукта? Свържете се с нас!

Ще се радваме да Ви консултираме лично по Вашия индивидуален проект: Просто се свържете по телефона, изпратете ни  Имейл, пишете ни чрез WhatsApp или организирайте видео чат среща в нашия  Онлайн-шоурум!

0/5 (0 Reviews)

Удобен стандартен размер: 122 х 61 см

Независимо дали е успоредна, хлабава/плаваща или права връзка: С нашия лесен за използване стандартен размер 122 x 61 см можете да поставите вашия личен желан модел и да създадете оживена жизнена среда за нула време, точно както желаете. Един лист с формат 122 x 61 cm изисква прибл. 1 опаковка 600 мл лепило.  

Почти незабележими благодарение на големия формат 240 x 120 cm

За всички, които харесват по-големи размери: нашият голям формат 240 x 120 cm позволява дори големите площи бързо да заблестят в нов блясък. Благодарение на големите размери можете да създавате безпроблемни каменни светове и да оставите шарките и структурите на истинската каменна повърхност безпроблемно да разгърнат своя ефект. Нашите големи размери са много популярни/предпочитани, особено във влажни помещения като душ кабина и баня, тъй като податливите на мухъл фуги просто се елиминират/просто нямат шанс. Един лист с формат 240 x 120 cm изисква прибл. 3 опаковки 600 мл лепило.

Допълнителна информация

Размер

122х61cm, 240x120cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Панел за стена с променящи се цветове, естествен камък Falling Leaves Translucent UltraThin eco+”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *