Loading...

Стенен панел с променящи се цветове за зелепяне Arcobaleno Gris Translucent

Стенният панел от естествен полупропусклив камък е изключително стилно и естетично решение за интериорен дизайн. Този вид панел използва естествени камъни, които са обработени или обогатени с такива свойства, че стават полупрозрачни.

Такъв стенен панел може да бъде използван за облицовка на стени в различни части на дома, хотела, ресторанта или офис пространствата. Полупрозрачният камък предоставя уникален визуален ефект, позволявайки на светлината да преминава през панела и създавайки игра от светлина и сянка. Този вид декор добавя изисканост и модерен вид към интериора, а материалът може да бъде комбиниран с различни стилове на дизайн за персонално и стилно пространство.

Loading...

Описание

Нашата продуктова линия Translucent . като всички каменни фурнири от Slate-Lite , има повърхност от 100% естествен камък с ниско тегло и обща дебелина само около 1,5 mm. Какво е специалното за Translucent : Прозрачният поддържащ материал, използван върху основата на каменния лист.

Тази полупрозрачна подложка създава уникални светлинни ефекти със светлинен източник зад каменния лист, което позволява създаването на необикновени дизайни със задно осветяване.

В зависимост от вида на използваната светлина могат да се постигнат различни ефекти: можете да използвате студена, топла или дори цветна светлина, за да проектирате своя индивидуален светлинен дизайн от камък.

Позволете на обекта си да блесне в нова светлина и открийте колко лесно е да внесете невероятни привличащи вниманието камъни с подсветка във вашия дом!

Декорите от цветни плочи са с малко по-мека каменна повърхност и пленяват с богатството на цветовете, както и с постоянно променящите се шарки и структури.

Arcobaleno Gris е тъмен декор само с леки цветови вариации и сив основен цвят.

Можете също така да използвате нашата опционална услуга за съпоставяне на снимки: Благодарение на съпоставянето на снимки получавате снимки на наличните в момента партиди материали след вашата поръчка и следователно можете да изберете своя личен фаворит преди доставка!

По този начин, въпреки повърхността от 100% естествен камък с неговите уникални и променящи се структури на всеки лист, вие имате пълен контрол върху външния вид на каменните фурнири, които получавате.

Ключови факти за Translucent

  • 100% повърхност от естествен камък
  • Обща дебелина прибл. 1,5 мм
  • Тегло прибл. 1,5 kg/m²
  • Гръб: фибростъкло
  • Точност на размера: 1-2 мм
  • Максимална температура: 120 °C
  • Радиус на огъване: прибл. 10 см

 

Важна забележка:

Slate-Lite е направен от слоеста скала. Възможно е да се появят разлики в цвета на отделните плочи и кварцови нишки, които преминават през камъка, естествени пукнатини или леки отчупвания.

Това не е причина за рекламация, а е характеристика на повърхността от естествен камък!

Цялата информация за Translucent може да бъде намерена в съответния лист с данни .

Използвайте и нашите Инструкции за приложение .

 

Ако искате да използвате Translucent на открито или във влажни помещения, моля, импрегнирайте или запечатайте материала предварително. Разбира се, ние ви предлагаме всички подходящи продукти за обработка, защита и поддръжка на вашите истински каменни фасети тук в нашия магазин.

Когато се използва на открито, препоръчваме Slate-Lite Special Impregnator , Slate-Lite Special Protection или без защитна импрегнация. В кухнята като гръб препоръчваме Slate-Lite 2K-Protection Wall .

0/5 (0 Reviews)

Тествайте,почувствайте и изживейте нашите продукти директно у дома

С нашите мостри имате идеалната възможност да тествате качеството и усещането на нашите истински каменни фурнири на място и по този начин да намерите идеалния декор за вашия индивидуален строителен проект.  

Удобен стандартен размер: 122 х 61 см

Независимо дали е успоредна, хлабава/плаваща или права връзка: С нашия лесен за използване стандартен размер 122 x 61 см можете да поставите вашия личен желан модел и да създадете оживена жизнена среда за нула време, точно както желаете. Един лист с формат 122 x 61 cm изисква прибл. 1 опаковка 600 мл лепило.
Индивидуален като вашия проект: Поръчайте директно в желания размер. Ние знаем, че няма два еднакви строителни проекта и че бихте искали да спестите възможно най-много време и усилия. Ето защо можете да поръчате желания декор директно в желания от вас размер : Просто конфигурирайте необходимите панели  с желаните от вас размери в мм.- възможните размери са посочени директно в конфигуратора. След като получим вашата поръчка, ние ще произведем вашия индивидуален продукт директно в нашата фабрика. Моля, имайте предвид, че поръчката в персонализиран размер е свързана с по-дълги срокове за производство и доставка, отколкото поръчка на нашите стандартни размери.

Допълнителна информация

Размер

мостра, 122х61cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Стенен панел с променящи се цветове за зелепяне Arcobaleno Gris Translucent”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *