Loading...

Декор за стена от ествествен камък, за залепяне Terra Noir Vertical

Превърнете вашата стена в произведение на изкуството с нашия декор от естествен камък, предназначен за залепяне. Изработен от висококачествен естествен материал, този декор придава на вашия интериор уникален и елегантен вид. Лесен за монтаж, този декор създава различни текстури и оттенъци, които придават природен и изискан характер на стената. Освежете своя дом с естествената красота на камъка, залепен на стената ви.

Loading...

Описание

Стилен и изразителен

TERRA NOIR VERTICAL е тъмен дизайн, който може да съдържа линии и структури в по-тъмни нюанси.

Основната характеристика са вертикалните линии, които преминават през повърхността.

В зависимост от светлината, леко блестящите линии създават интересно дизайнерско изживяване, а почти черният основен цвят на камъка се вписва елегантно в почти всеки интериорен стил.

Декорите от типа/вида цветната плоча са с малко по-мека каменна повърхност и пленяват с наситеността на цветовете, както и с постоянно променящите се шарки и структури.

 

Истински камък: нашата характеристика за качество

Slate-Lite се произвежда от слоест камък. Цветови разлики в отделните плочи, както и кварцови нишки, минаващи през камъка, естествени пукнатини или леко начупване. Това не са дефекти, а по-скоро характеристики на истинската естествена каменна повърхност и прави всеки каменен лист Slate-Lite абсолютно уникален !

 

Услуга за съвпадение на снимки

Моля, обърнете внимание, че изображенията, показани тук, са само примери за този декор. Всеки каменен лист Slate-Lite е уникален и може да се различава от показаните тук изображения.

С нашата опционална услуга за съвпадение ще получите снимки на текущите налични партиди от материала, след като направите поръчката си и можете да изберете вашия личен фаворит преди доставка!

По този начин, въпреки повърхността от 100% естествен камък с променящите се цветове и текстури на всеки лист, вие имате пълен контрол върху външния вид на доставените от вас каменни фурнири.

(В момента тази услуга не се предлага за формати 30×60 см и нашите подреждащи камъни).

Ключови факти/Характеристики за/на Slate-Lite

  • 100% повърхност от естествен камък
  • Обща дебелина прибл. Дебелина 1,0 – 2,5 мм
  • Радиус на огъване: прибл. 5 см
  • Устойчив на UV лъчи и замръзване
  • Водоустойчив и лесен за почистване
  • По-подробна информация за Slate-Lite можете да намерите в ► Листа с данни

 

Бърза и лесна обработка

С нашите каменни фасети реновирате бързо и лесно, без специални инструменти!

Просто изрежете до желания размер, нанесете лепило, натиснете върху каменните листа и сте готови!

(Моля, имайте предвид, че в зависимост от мястото на приложение, трябва да импрегнирате или запечатате каменната повърхност с подходящ защитен продукт от нашата гама. Това се отнася за места с голямо натоварване, като мокри помещения, кухня, като подова настилка или частично на открито области).

 

Все още имате въпроси относно продукта? Свържи се с нас!

Ще се радваме да ви консултираме лично относно вашия индивидуален проект :обадете ни се, изпратете ни имейл, пишете ни  чрез WhatsApp или уговорете среща за видео чат в нашия онлайн шоурум !

0/5 (0 Reviews)

Удобен стандартен размер: 122 х 61 см

Независимо дали е успоредна, хлабава/плаваща или права връзка: С нашия лесен за използване стандартен размер 122 x 61 см можете да поставите вашия личен желан модел и да създадете оживена жизнена среда за нула време, точно както желаете. Един лист с формат 122 x 61 cm изисква прибл. 1 опаковка 600 мл лепило.  

Почти незабележими благодарение на големия формат 240 x 120 cm

За всички, които харесват по-големи размери: нашият голям формат 240 x 120 cm позволява дори големите площи бързо да заблестят в нов блясък. Благодарение на големите размери можете да създавате безпроблемни каменни светове и да оставите шарките и структурите на истинската каменна повърхност безпроблемно да разгърнат своя ефект. Нашите големи размери са много популярни/предпочитани, особено във влажни помещения като душ кабина и баня, тъй като податливите на мухъл фуги просто се елиминират/просто нямат шанс. Един лист с формат 240 x 120 cm изисква прибл. 3 опаковки 600 мл лепило.  

По-голям размер=по-добри резултати: XXL-размер 280 x 120 см

Нашият най-голям стандартен формат в XXL-размер 280 x 120 cm разширява границите на възможното: дори стаи сгради с високи тавани могат да бъдат реновирани почти безпроблемно със Slate-Lite . Кръстосан, нашият размер XXL е перфектно решение за безшевна гръбна част от плочки, защита срещу пръски или ламперия за коридор за нула време – всичко необходимо за вашия мечтан проект. Един лист с формат 280 x 120 cm изисква прибл. 4 опаковки по 600 мл лепило.

Допълнителна информация

Размер

122х61cm, 240x120cm, 280x120cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Декор за стена от ествествен камък, за залепяне Terra Noir Vertical”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *