Loading...

Стена от горски мъх

Иновативна Растителна стена – елегантно и функционално решение за привеждане на природата във вашия дом или бизнес пространство. Тази модерна стена е изцяло покрита с разнообразие от зелени растения, създавайки живописен и уютен ефект.

Растителната стена не само добавя естетика към вашия интериор, но и предоставя редица ползи за околната среда и вашето благосъстояние. Тя почиства въздуха, абсорбира вредни вещества и създава усещане за свежест и хармония. Лесна за инсталиране и с минимални изисквания за поддръжка, растителната стена предлага уникална възможност за обогатяване на вашия простор с природна красота и удобство

Код: SW10228 Категории: ,
Loading...

Описание

Индивидуално проектирани естествени повърхности, изработени от истински горски мъх.

Мъхът е символ на мир, спокойствие и постоянство. Зеленият цвят е цветът на баланса, мира и живота. Той има много успокояващо и релаксиращо действие.

Проектирането на жилищни пространства с истински естествени материали ни позволява да имаме физически контакт с природата. Според научни изследвания естественото излъчване и енергията на гората, намираща се и в запазените мъхове и растения, има положителен ефект върху благосъстоянието, засилва концентрацията и носи повече вътрешен мир. Сърдечната честота и кръвното налягане намаляват значително. Звукопоглъщащите свойства на зелената стена също могат да бъдат измерени, което допринася за оптимизиране на акустиката на помещението.

Стените от мъх и картините от мъх се произвеждат в Австрия и на две места в Германия.

  • Естествен и неподлежащ на поддръжка елемент, който привлича вниманието
  • Подобряване на акустиката и качеството на въздуха в помещенията
  • Силни акценти в бизнес и частни среди
  • Ръчна изработка в Австрия – индивидуално и по мярка
  • върху 10-милиметрова МДФ плоскост
  • Страничните ръбове могат да бъдат поръчани покрити с горски мъх
0/5 (0 Reviews)
Нашите стени от мъх и картини от мъх са изработени от истински, запазени мъхове. Растенията се консервират по специален и естествен начин със соли, глицерин и хранителни оцветители. Това ги прави без нужда от поддръжка и дълготрайни. Растенията не се нуждаят нито от вода, нито от светлина. Единственото, което трябва да се спазва, са общите условия за здравословен въздух в помещенията. Това съответства на относителна влажност между 40 и 60 %. Пряката слънчева светлина и твърде високата или твърде ниската влажност влияят на трайността. Повърхността на мъха е антистатична и поради това не привлича прах.
Поради индивидуалното производство сроковете за доставка са по-дълги. При поискване обаче е възможна и експресна доставка. Моля, свържете се с нас.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Стена от горски мъх”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *