Loading...

Растителен елемент от естествен мъх

Представяме ви нашия елегантен растителен елемент от естествен мъх – перфектното съчетание на природна красота и изискан дизайн. Този уникален декоративен елемент приноси свежест и оригиналност във вашия интериор.

Изработен с грижа за детайлите, растителният елемент от естествен мъх е идеален за създаване на зелена атмосфера във всяко помещение. Природната мекота и текстура на мъха правят този елемент във въздушно красив акцент върху стена, маса или полица. Насладете се на природата без грижи, тъй като растителният елемент не изисква поддръжка и запазва своята свежест в продължение на дълъг период от време. Осигурете си уникална част от природата във вашия дом с този естествен и стилен декор

Код: SW10272 Категории: ,
Loading...

Описание

Създайте лесно свои стени с естествен мъх, така както ви харесва. RZ Moos Matte от Raumzeit могат да бъдат изрязани точно по желаните ви размери и форми. Инсталацията е много лесна и напълно безпроблемна, дори на извити стени и на повърхности като стъкло, например. Монтажът с монтажно лепило е много лесен и без пробиване или завиване на винтове.

Използваният мъх е на 100% естествен. Все пак той е предназначен за употреба в закрити помещения. Тъй като нашият мъх е естествен продукт, един и същ вид мъх може да има различни цветови нюанси. Мъхът е прикрепен към корковите подложки с лепило от естествен каучук.

Използваните видове мъх се консервират трайно чрез сложен процес. Те не изискват нито светлина, нито вода. Въпреки това растенията изглеждат живи, свежи и винаги естествено зелени.

0/5 (0 Reviews)
Технически детайли
  • 35x18x35 см (ШxВxД)
  • гъвкави възможности за оформление чрез свободно разположение
  • гъвкав и лесен монтаж с помощта на монтажно лепило
Да се избягва:
  • постоянно и интензивно слънчево или светлинно излагане (например халогенни лампи с малко разстояние)
  • екстремна влажност на въздуха (> 70%) и много сух въздух.
Забележка:
  • По никакъв начин не поставяйте мъха близо до отоплителни тела, камини или други източници на топлина.
  • Моля, не поливайте или пръскайте с вода!
  • Тъй като става въпрос за естествен продукт, може да настъпят много редки случаи на промяна на цвета, образуване на лишеи или растеж.
  • Ако указанията не се спазват, продуктите може да загубят цвета си по-рано.
Монтаж:
  • Мъхът може да предава цвета си при допир. Използвайте ръкавици при монтажа или измийте ръцете си незабавно след това, за да избегнете замърсяване на други предмети.
  • Моля, обърнете внимание, че за безшевен монтаж на повече парчета трябва да се предвиди загуба на площ от около 5-10%.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Растителен елемент от естествен мъх”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *