Loading...

Независима паркинг платформа, дигитална DE-10

DE-10 е иновативна независима паркинг платформа, представляваща дигитално решение без използване на канали. Този продукт е проектиран с цел оптимизиране на паркинг пространствата в гъсто населени градове. DE-10 използва последователни иновации в областта на цифровите технологии и сензори, които позволяват на потребителите да намират и резервират паркинг места без усилие.

Основни характеристики на DE-10 включват удобство при използване, възможност за резервации през мобилни устройства, висока ефективност в управлението на паркинг пространствата и автоматизиран достъп до паркинг. Благодарение на своята цифрова интелигентност, DE-10 предоставя устойчиво и интелигентно решение за съвременните градски предизвикателства, свързани с паркирането.

Loading...

Описание

Независимо паркиране на едно ниво с полуавтоматично управление.

DE-10 е платформа, която се движи отстрани, за максимално използване на пространството, включително зад колони и в ъгли. Плъзгащите платформи се монтират в редове пред обичайни паркоместа. Едно свободно място на ред позволява достъп до паркоместата отзад.

Нашите платформи са равни и големи за лесно паркиране и движение.

Лесен и бърз монтаж.

Платформите са с електрическо задвижване и се движат по релси. Едно свободно място на ред позволява на автомобилите да достигнат паркоместата отзад.

Платформите, които се движат отстрани, се подреждат в редове една до друга и отзад на всеки ред.

Подредба в DE-10

0/5 (0 Reviews)
Подходящо за жилищни сгради, офиси и търговски помещения. За вътрешен монтаж.
Полуавтоматично управление чрез управляващ Touch-Screen модул. Изберете вашето паркиращо място просто с допир до екрана. Натиснете бутон и следвайте движението на вашата платформа на екрана. touchscreen DE-10
Пример за подреждане в DE-10 Пример за подреждане в DE-10 Може да бъдат подреждани множество редове от палети един след друг. За преместване и достъп се изисква едно празно място за всеки ред от палети.
Pdf спецификации: DE-10_V01-2021_04_29_DE_web Cad спецификации:DE-10-CAD

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Независима паркинг платформа, дигитална DE-10”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *