Loading...

Система за паркиране на три нива, аналогова DE-59

Независимата система за паркиране на три нива, аналогова, DE-59, представлява иновативно и ефективно решение за управление на паркинг пространството. Тази система позволява паркиране на автомобили на три нива, използвайки напълно независим механизъм. DE-59 не само оптимизира използването на паркинг пространството, но и подобрява удобството и безопасността на паркирането. Лесна за инсталиране и поддръжка, тази система предоставя модерно и устойчиво решение за съвременните градски нужди.

Loading...

Описание

Независимо паркиране на три нива за употреба на открито.

DE-59 е умното решение за употреба на открито, което утроява броя паркоместа. Офсетни стълбове осигуряват по-голям комфорт за потребителите при отварянето на вратите на автомобилите.

Всички платформи са достъпни хоризонтално.

Паркоместата под системата са невидими, когато тя е спусната. Освен това, автомобилите са безопасно паркирани и защитени от климатични влияния, кражби и вандализъм. Горната платформа може да бъде интегрирана или маскирана в околната повърхност с различни покрития.

Предлага се като единични устройства за 3 автомобила. Единичните устройства могат да бъдат аранжирани в различни комбинации спрямо местните условия и настройки.

0/5 (0 Reviews)
Подходящо за частни паркинги, жилищни и офис сгради, както и за сгради, класифицирани като исторически паметници. За открит монтаж.
Иновативният контролен модул съдържа бутон за по-голям комфорт и безопасност. Просто изберете вашата паркираща платформа, като натиснете бутоните (натиснете за повдигане и спускане). Управление DE-59
Паркоместата на открито могат лесно да бъдат утроени на малка площ. Те са лесни за планиране и бързи за монтаж. Изключително адаптивни и функционални. Произведени с високо качество за безопасна и плавна работа. Минимизирани части за лесен монтаж. Лесни за обслужване и поддръжка.
Pdf спецификации: DE-59_V01-2021_04_29_EN_web Cad спецификации: DE-59-hФhen-und-breiten-20200916-2010

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Система за паркиране на три нива, аналогова DE-59”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *