Loading...

Отделител на пясък, за пречистване на отпадъчни води

Нашият отделител на пясък представлява иновативно и ефективно решение за пречистване на отпадъчни води в различни обекти. Продуктът е проектиран с цел задържане и отстраняване на твърдите частици и пясъчни отлагания от отпадъчната вода, преди тя да бъде изхвърлена в канализационната система или околната среда.

Loading...

Описание

Пясъчен отделител Talletus е компактен пясъчен отделител, който служи като идеално решение за ефективно пречистване на отпадни води. Важните му характеристики гарантират висока ефективност и лесна поддръжка.

Основни характеристики:

Регулируеми ключалки със здраво уплътнение на капака: Отделителят е оборудван с регулируеми ключалки, които здраво притискат капака, гарантирайки здраво затваряне на отделителя.

Висококачествена конструкция: Входните и изходните тръби са заварени към корпуса на отделителя, гарантирайки здрава и безпроблемна работа.

Лесна поддръжка: Отделителят е оборудван с отделящи се прегради вътре в кошницата за отпадъци, което прави почистването и премахването на замърсители лесно.

Голяма кошница за отпадъци с интегриран ламинарен модул: Отделителят разполага с просторна кошница за отпадъци с отделящ се ламинарен модул, който увеличава капацитета на отделителя.

Здрава конструкция: Корпусът на отделителя и преградите имат дебелина на стената от 8 мм, гарантирайки здравина и устойчивост.

Висококачествени материали: Отделителят е изработен от местно произведен полипропилен кополимер, който е устойчив и издръжлив.

Иновативен тънък модул: Използването на тънък модул позволява увеличена площ за съхранение на отделителя, като намалява неговия обем, запазвайки номиналния му капацитет.

Ефективна филтрация: Плочите на ламинарния модул имат наклон на ъгъла от 45 градуса, което позволява ефективно задържане на подвижни телеса и пясък.

Принцип на работа:

Пясъчният отделител действа, като забавя потока на отпадните води и разделя замърсителите. Емулгираните мазнини плуват на повърхността, докато грубите механични замърсители остават в кошницата. По-малките частици отиват на дъното на кошницата, докато песъчинките се задържат на повърхността на плочите на ламинарния модул. Плаващите мазнини и механичните замърсители се задържат от преградите вътре в кошницата за отпадъци. Чистата вода напуска отделителя и се отвежда в канализационния резервоар.

Технически характеристики:

Продуктивност: 0.21 л/с, 0.75 м³/ч

Максимално разтоварване: 50 литра

Размери: Дължина 425 мм, Ширина 365 мм, Височина 370 мм

Дебелина на материала на корпуса: 8 мм

Диаметър на тръбопровода: 50 мм

Материал на корпуса: Полипропилен с хранителна сигурност

Тегло на продукта: 14 кг

Поддръжка:

За да осигурите правилната работа на отделителя, важно е редовно да се премахва осадъка от дъното на отделителя и мазнините от повърхността на водата. Поддръжката на компактни отделители може да се извършва ръчно, докато за работилничните отделители са необходими специални уреди и превозни средства за изсмукване на отпадните води.

Инсталация:

При инсталирането на пясъчния отделител е важно да изберете подходящо място, което позволява лесен достъп за почистване. Отделителят трябва да бъде поставен на равна повърхност, а тръбопроводът на мивката трябва да бъде свързан с входа на отделителя. Изходът трябва да бъде свързан с точката, където се изтича отпадната водавода. За връзка могат да се използват канални тръби с вентилни свързвания или гъвкави гофрирани тръби. Преди употреба отделителят трябва да бъде напълнен с чиста вода.

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Продуктивност-обем

0.75 м3 – 50 л, 1 м3 – 80 л, 1.75 м3 – 125 л

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Отделител на пясък, за пречистване на отпадъчни води”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *