Loading...

Система за двойно паркиране, с канал DE-38

Двуетажната аналогова система за паркиране с канал DE-38 представлява интелигентно решение за ефективно управление на паркинг пространството. Със своята двойна конструкция тази система позволява паркиране на автомобили както на горния, така и на долния етаж. Компактна и лесна за инсталиране, DE-38 осигурява оптимално използване на паркинг пространството, като предлага удобство и безопасност за потребителите.

Loading...

Описание

Независимо паркиране на две нива. Нашето общо решение за гаражи.

DE-38 е общото решение за гаражи с минимална височина от 320 см. Платформите са хоризонтално достъпни. Просто и умно решение за удвояване на паркоместата във вашия гараж. Нашите платформи са равни и големи за лесно паркиране и движение (основно оборудване). Предлага се като единично устройство за 2 автомобила и като двойно устройство за 4 автомобила. Единичните и двойните устройства могат да бъдат аранжирани и комбинирани индивидуално. Двойното устройство няма стълбове между паркоместата за по-висока ефективност на пространството.

0/5 (0 Reviews)
Подходящо за жилищни сгради, офиси и търговски помещения. За вътрешен монтаж.
Иновативният контролен модул включва бутон за по-голям комфорт и безопасност. Просто изберете вашата паркираща платформа, като натиснете бутоните (натиснете за повдигане и спускане). Управление на DE-38
Паркоместата в гаражите могат лесно да се удвоят на малка площ. Те са лесни за планиране и бързи за монтаж. Изключително адаптивни и функционални. Произведени с високо качество за безопасна и плавна работа. Минимизирани части за лесен монтаж. Лесни за обслужване и поддръжка.
Pdf спецификации: DE-38_V01-2021_04_29_EN_web Cad спецификации: DE-38-hoehen-breiten-tiefen-20230214-02_2023

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Система за двойно паркиране, с канал DE-38”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *