Loading...

Облицовка за стена за закрити и открити помещения Clear White Slate-Lite

Превърнете стените на вашия дом в произведение на природното изкуство с нашата облицовка за стена от естествен камък фурнир. Този продукт съчетава красотата на естествения камък с лекотата и удобството на фурнир, предоставяйки ви уникален и стилен начин за обновяване на вашето пространство. Лесен за монтаж, нашият фурнир е перфектният избор за добавяне на топлина и текстура към всяка стая.

Loading...

Описание

Ясно послание: Светлината и приятелството винаги побеждават!

CLEAR WHITE е ярък декор с бяло-сив основен цвят. Може да съдържа структури в сиво или бежово.

Независимо дали в обществени или частни зони нашият най-светъл пясъчен декор поражда положителна и приятелска атмосфера със своя светъл цвят и липса на по-крещящи(цветни) шарки или структури.

Леко грапавата повърхност е приятна на допир и навява спомени за плаж и ваканция.

Пясъчните декори на Slate-Lite впечатляват с леко грапава, доста зърнеста повърхност с леки разлики във височината.

Важна информация: Пясъчните декори могат да имат частично по-малкa височина с по-голяма обща дебелина!

 

Истински камък: нашата характеристика за качество

Slate-Lite се произвежда от слоест камък. Цветови разлики в отделните плочи, както и кварцови нишки, минаващи през камъка, естествени пукнатини или леко начупване. Това не са дефекти, а по-скоро характеристики на истинската естествена каменна повърхност и прави всеки каменен лист Slate-Lite абсолютно уникален !

 

Услуга за съвпадение на снимки

Моля, обърнете внимание, че изображенията, показани тук, са само примери за този декор. Всеки каменен лист Slate-Lite е уникален и може да се различава от показаните тук изображения.

С нашата опционална услуга за съвпадение ще получите снимки на текущите налични партиди от материала, след като направите поръчката си и можете да изберете вашия личен фаворит преди доставка!

По този начин, въпреки повърхността от 100% естествен камък с променящите се цветове и текстури на всеки лист, вие имате пълен контрол върху външния вид на доставените от вас каменни фурнири.

(В момента тази услуга не се предлага за формати 30×60 см и нашите подреждащи камъни).

Ключови факти/Характеристики за/на Slate-Lite

  • 100% повърхност от естествен камък
  • Обща дебелина прибл. Дебелина 1,0 – 2,5 мм
  • Радиус на огъване: прибл. 5 см
  • Устойчив на UV лъчи и замръзване
  • Водоустойчив и лесен за почистване
  • По-подробна информация за Slate-Lite можете да намерите в ► Листа с данни

 

Бърза и лесна обработка

С нашите каменни фасети реновирате бързо и лесно, без специални инструменти!

Просто изрежете до желания размер, нанесете лепило, натиснете върху каменните листа и сте готови!

(Моля, имайте предвид, че в зависимост от мястото на приложение, трябва да импрегнирате или запечатате каменната повърхност с подходящ защитен продукт от нашата гама. Това се отнася за места с голямо натоварване, като мокри помещения, кухня, като подова настилка или частично на открито области).

 

Все още имате въпроси относно продукта? Свържи се с нас!

Ще се радваме да ви консултираме лично относно вашия индивидуален проект :обадете ни се, изпратете ни имейл, пишете ни  чрез WhatsApp или уговорете среща за видео чат в нашия онлайн шоурум !

0/5 (0 Reviews)

Тествайте,почувствайте и изживейте нашите продукти директно у дома

С нашите мостри имате идеалната възможност да тествате качеството и усещането на нашите истински каменни фурнири на място и по този начин да намерите идеалния декор за вашия индивидуален строителен проект.  

Удобен и компактен със своите размери 30 x 60 см

Бързо и лесно монтиране дори (самостоятелно) от един човек: Нашият най-малък стандартен размер 30 x 60 см позволява най-разнообразни модели на монтиране по най-лесния и удобен начин. Често променящите се каменни структури, дължащи се на малкия формат, създават разнообразни шарки на всяка стена. Пакетът 30x60 включва 6 отделни плочки с общ размер 1,08 m².  

Удобен стандартен размер: 122 х 61 см

Независимо дали е успоредна, хлабава/плаваща или права връзка: С нашия лесен за използване стандартен размер 122 x 61 см можете да поставите вашия личен желан модел и да създадете оживена жизнена среда за нула време, точно както желаете. Един лист с формат 122 x 61 cm изисква прибл. 1 опаковка 600 мл лепило.  

Почти незабележими благодарение на големия формат 240 x 120 cm

За всички, които харесват по-големи размери: нашият голям формат 240 x 120 cm позволява дори големите площи бързо да заблестят в нов блясък. Благодарение на големите размери можете да създавате безпроблемни каменни светове и да оставите шарките и структурите на истинската каменна повърхност безпроблемно да разгърнат своя ефект. Нашите големи размери са много популярни/предпочитани, особено във влажни помещения като душ кабина и баня, тъй като податливите на мухъл фуги просто се елиминират/просто нямат шанс. Един лист с формат 240 x 120 cm изисква прибл. 3 опаковки 600 мл лепило.  
Конфигурирайте индивидуалния си желан размер тук, като посочите необходимата дължина и ширина. Моля, обърнете внимание на удължените срокове за доставка от прибл. 65 работни дни. За да ускорите времето за доставка, моля, използвайте опционалната опция за експресна доставка (с допълнителна такса) по-долу. Независимо от избрания от Вас вариант ще получите снимка на избрания за Вас продукт за одобрение преди изработване на желания от Вас размер. Индивидуален като вашия проект: Поръчайте директно в желания размер. Ние знаем, че няма два еднакви строителни проекта и че бихте искали да спестите възможно най-много време и усилия. Ето защо можете да поръчате желания декор директно в желания от вас размер : Просто конфигурирайте необходимите панели  с желаните от вас размери в мм.- възможните размери са посочени директно в конфигуратора. След като получим вашата поръчка, ние ще произведем вашия индивидуален продукт директно в нашата фабрика. Моля, имайте предвид, че поръчката в персонализиран размер е свързана с по-дълги срокове за производство и доставка, отколкото поръчка на нашите стандартни размери.

Допълнителна информация

Размер

мостра, 30x60cm 6 бр., 122х61cm, 240x120cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Облицовка за стена за закрити и открити помещения Clear White Slate-Lite”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *