Loading...

Септична яма с двоен пласт

Най-малкият от серията двойни септични ями.

Код: Няма Категории: ,
Loading...

Описание

Все по-често се сблъскваме със ситуация, при която водоснабдителната компания ни не позволява да се свържем към канализационната система поради препълнен или претоварен капацитет. В този случай имаме две възможности за обработка на отпадъчната вода – да използваме септична яма или септична яма с филтър.

Септичната яма с филтър е идеалното решение, в което има три камери – калта остава само в най-голямата основна камера, от която водата се прелива в следващите камери, където продължава да се почиства. Микроорганизмите и другите методи за пречистване, като окисляване в основната камера, гарантират, че калта намалява и не се увеличава както в обикновената яма. Така че не е необходимо калта от септичната яма да се извозва толкова често.

Водата, която изтича от септичната яма, е на първо ниво на пречистване, затова идеалното решение е да се инсталира под септичната яма подземен пясъчен филтър, който ще продължи да пречиства водата на второ ниво.

Така пречистената вода може да бъде абсорбирана на собственият имот, задържана в резервоар за техническо използване, като например за поливане, миене на коли и други. Водата също така може да бъде свързана към дъждовния стоковод, потока, езерото и други.

Цената е посочена с 21% ДДС.

 

Стандартно оборудване на септичната яма:

Уникално композитно безопасно покритие

Вътрешни и външни арматури

Монтажни скоби

Интегрирано прехвърляне за вход DN160

Интегрирано прехвърляне за изход DN160

 

Допълнително оборудване на септичната яма:

Подвижно сертифицирано покритие b125kN

0/5 (0 Reviews)

Допълнителна информация

Тегло Няма
Обем

2m3, 3m3, 4m3, 5m3, 6m3, 7m3, 8m3, 9m3, 10m3, 12m3, 15m3

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Септична яма с двоен пласт”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *